Porträtt-2.jpg

Jag erbjuder KOMPLETTA FILMPRODUKTIONER, hela vägen från idé till färdig produkt, men också fristående FILMNING, MANUSSCRIPT, REDIGERING, COLOR GRADING och produktion av SOUNDTRACK.

LOKALKÄNNEDOM - Min lokala kunskap och erfarenhet skapar stora genvägar till ett kostnadseffektivt skapande.

Min resa som filmskapare började hemma i Kiruna för snart 20 år sedan, då jag och mina vänner lånade en kamera och filmade varandra när vi åkte snowboard på bakgården. Detta var starten på en lång period där jag kom att åka snowboard på elitnivå och sammanfattade ofta säsongen genom filmer som nådde en allt större publik.

 

Även om jag idag fortfarande gärna filmar i snowboardskorna, så har mitt skapande vuxit sig in på nya banor där jag producerar film för företag i alla branscher, allt från turism till industri, med ett geografiskt fokus på Kiruna och Norrbotten. Tveka inte att kontakta mig så kan vi diskutera ditt/erat behov och komma fram till vilken typ av filmproduktion som passar. 

ERFARENHET - Att göra film i arktiskt klimat kan vara krävande, både för utrustning och människor. Jag har den erfarenhet som behövs för att säkerställa ett gott resultat.

FLEXIBILITET - Oavsett om det gäller att filma norrsken, flytt av en stad eller en  enkel videointervju, kan jag infinna mig med kort varsel och hitta en lösning som passar just ert behov.